WITAM WIEM JESTEM NOWA I POTRZEBUJE PORADY WIEC LICZE NA WASZą ODPOWIEDZ . JESZCZE UCZESZCZAM NA KURS MASAZU ZA KTóRY ZAPłACI MI URZAD PRACY ALE MUSZE PO SKONCZENIU KURSU OTWORZYC DZIAłALNOSC WIEC MAM PYTANIE CZY MUSI TO BYć ODAZU GABINET CZY MOZE BYć DZIAłALNOść Z DOJAZDEM DO KILIENTA CZYLI TAKIE USłUGI NA POCZąTEK PROSZE O ODPOWIEDZI
Po pierwsze nie piszemy dużymi literami bo wygląda to tak jak byś na nas krzyczała Wyłącz Caps Lock'a następnym razem.
Odnośnie posta. Nie musisz od razu otwierać swojego gabinetu. Możesz otworzyć działalność gospodarcza z dojazdem do klienta lub zatrudnić się w gabinecie masażu lub w hotelu spa. Rożnego rodzaju są opcje. Lepiej zacząć od tego niż rzucić się a głęboką wodę
niedługo tzn kiedy dino i skąd masz taka info? pozdrawiam
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-02-28, 21:19 masaz warszawa
takie sa rumory w srodowisku juz od paru lat - ale trudno powiedziec, na ile wiarygodne.
jesli hydraulik czy elektryk nie musi miec warsztatu, zeby swiadczyc swe uslugi, to ciezko bedzie wymagac tego od masazystow.
od uchwalenia prawa do jego wprowadzenia w zycie moze uplynac jakis czas, zeby nie zostawiac masazystow bez gabinetow zupelnie na lodzie. Bedzie zawsze czas, zeby rozwazyc otwarcie wlasnego gabinetu czy zatrudnienie w czyims gabinecie na jakichkolwiek warunkach.
natomiast mozna sie spodziewac zaostrzen prawnych w wymaganym wyksztalceniu zawodowym (np minimalna ilosc godzin kursow), zgodnie ze standardami EU. W czechach wprowadzone je juz w 2004.
Wysłany: 2008-03-25, 15:14 Poizmoteryczna metoda relaksacyjna !!POMOCY:(
Czy ktoś może mi wysłać materiały na temat :POIZMOTERYCZNA METODA RELAKSACYJNA (szyja i głowa
) Mam to przygotowac na niedziele na zajecia:( szukalam w bibliotece u siebie w miejscowości ale nic nie znalazlam:(
Prosze o pomoc:(Z góry dziekuje:)
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-03-28, 13:25 masaz warszawa
nie wiem ile godzin.
jak w bibliotece nic nie ma to pusc w ruch google - tam jest wszystko, tylko trzeba znalesc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 8