Mialam makabryczny wypadek w studiu urody Cosmedica na ul. Pocztowej w Szczecinie. Maszyna do rollo-masazu wciagnela mi stope i zmiazdzyla palec. Nie bylo przy mnie obslugi maszyny (do czego zobowiazuje instrukcja obslugi), nie mial kto wylaczyc urzadzenia z moja stopa w srodku. Widzialam swoj paznokiec na podlodze!
Cudem uniknelam amputacji, mialam 2 operacje (wycinanie martwicy i przeszczep skory!!), palec jest zlamany i nigdy sie juz nie zrosnie. Cosmedica nie potwierdzila wypadku w swojej ubezpieczalni (mimo dwukrotnego wezwania Hestii), i musze po odszkodowanie udac sie do sadu, na dodatek zarzuca mi klamstwa - twierdzi, ze sama sobie ten wypadek zrobilam, wymysla oszczerstwa w rodzaju, ze sama wcisnelam tam stope, ze rozmawialam pzez telefon. Typowe - wydaje im sie, ze unikna odpowiedzialnosci. Mysle sobie, ze w koncu to nie zaden wypadek w fabryce, tylko w miejscu, gdzie mozna oczekiwac co najmniej bezpieczenstwa, jesli nie komfortu i przyjemnosci.
Sytuacja jest zawiklana, natychmiast usunieto po wypadku urzadzenie (moze nie mialo atestow?). Uwazam, ze nalezy cos z ta sprawa zrobic, udam sie pewnie do sadu, ale moze warto tez ostrzec inne kobiety przed wizytami w tym niebezpiecznym miejscu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9