Masaż przeznaczony jest dla każdej zdrowej osoby pragnącej pozbyć się nadmiaru tkanki tłuszczowej w obrębie brzucha a także przyśpieszyć przemianę materii i polepszyć perystaltykę jelit. Systematyka masażu oraz techniki zostały zredukowane do tego stopnia, że osoby niemające nigdy nic wspólnego z masażem bez problemów powinny w ciągu kilkunastu minut wyuczyć się wszystkich zawartych w nim ruchów.
Podział:
Automasaż został podzielony na dwie części
-Część wstępna, której zadaniem jest poprawa przemiany materii i perystaltyki a także przygotowanie organizmu do bodźców silniejszych.
-Część główna,wykonywana w skurczu izometrycznym,przyśpieszającym spalanie tłuszczu
Automasaż najlepiej stosować w czasie diety i ćwiczeń by przyśpieszyć i zwiększyć spalanie tkanki tłuszczowej...
To tylko fragmenty artykułu. Tutaj cały artykuł pt:Automasaż
MAm pytanie... ile czasu (orientacyjnie) powinno trwać prawidłowe wykonanie automasażu?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-04-07, 15:44 masaz warszawa
5 minut, ale systematycznie, kazdego dnia, powinno przyniesc widoczny efekt po kilku miesiacach.
oprocz tego jest jeszcze ruch podobny do pstrykania kciuka i palca wskazujacego lub serdecznego na skorze brzucha. Ruch ten nie jest czescia manualnego drenazu limfatycznego ale pelni funkcje drenazu skory
hmm... 5 minut? Opis dłuuugaśny, więc nim się zabrałam za masaż, to wolałam się upewnić, żeby się nie okazało, że robię to za szybko, bądź za wolno. Dziękuję za odpowiedź:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14