Witam,
od pewnego czasu odczuwam ból w okolicy nadgarstka. W okolicach styku kości łokciowej, wyrostka rylcowatego z kośćmi nadgarstka. Głównie cierpi lewa ręka, możecie polecić jakieś zabiegi na to ?
Generalnie mam problemy ze stawami, od jakichś trzech miesięcy biorę glukozaminę (około 1400mg siarczanu glukozaminy a od tygodnia zwiększyłem dawkę do 2100mg)
Trenuje na siłowni i podczas ćwiczeń obciążających nadgarstek, staram się go usztywnić.
ogólnie kontuzje nadgarstka sa ciezkie do zaleczenia i latwo sie odnawiaja co tez poznalem na sobie
robiłes sobie jakies wolne od siłowi?
potraktuj to jakas mascia przeciwzapalna moze cos to da.
Teoretycznie to powinno udac sie z tym do lekarza Sam radze wizyte u specjalisty, chodz sie nei wybralem
idz do przychodni gdzie maja fizykoterapie. Powinni ci zrobic laser ew. jakis zabieg pradowy
(koszt jednego zabiegu 7-10zeta). I przedewszystkim wtedy musisz odpuscic silke!! Inaczej zabiegi nie maja sensu...
Jezeli nie laser to chociaz przciwbolowo krioterapie chociaz to tylko zmniejszy objawy ale nie podleczy....
Jakoś nie mam ochoty chodzić do rodzinnego lekarza, jak zwykle przepisze duomox i da tydzień L4 co robi zawsze bez względu czy to przeziębienie czy zwichniecie czy cokolwiek innego
Porozmawiam z moim nauczycielem fizjo, w szkole mamy podstawowy sprzęt więc może coś poradzi.
Dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14