Hej mam 19 lat i po wakacjiach zaczynam swoja edukacyjną przygodę z masażem. Interesuję sie tym już dużo dłuzej.
Jestem z Trójmiasta a dokładnie z Gdańska i mogłabym być modelem do ćwiczeń. Jako że planuję swoją zawodową przyszłość właśnie jako masażystka w zamian chętnie wysłucham rad dla początkujacych po pewnym czasie mogłabym też wykonać prosty masaż klasyczny
jeśli ktoś ze Śląska szuka "modela" do poćwiczenia swoich umiejętności, to zgłaszam swoją kandydaturę "dla dobra nauki". Jestem z Chorzowa. Niestety masażem się nie odwdzięczę, bo się na tym nie znam, ale przysłowiową kawą czy herbatą zawsze poczęstuje
Witam,
Praktykuję głównie masaż tajski klasyczny i bardziej relaksacyjny tajski olejowy.
Warsztaty kończyłem w Polsce i Tajlandii, natomiast nadal chciałbym się rozwijać i doskonalić technikę, jak również inspirować się nowymi technikami.
Aktualnie mieszkam w Łodzi i chętnie wymienię się masażem, jak również nawiążę kontakt z pozytywnym modelem/modelką do dalszej praktyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12