Witam serdecznie, jeśli interesujecie się tematyką fizjoterapii to zapraszam na nowego bloga, jej właśnie poświęconego: http://fizjoblog.wordpress.com/
POZDRAWIAM
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-03-11, 12:24 kurs masaz tajski
ciekawy pomysl i wykonanie (sczegolnie fotografie).
czy rzeczywiscie jest juz was kilka osob, ktore tam pisza?
Wysłany: 2010-07-18, 13:48 kurs masaz tajski
robercie hebtak, wydaje sie, ze sam tlumaczysz czesc artykulow - moze od czasu do czasu wstawiaj je rowniez tu na forum. Beda one mialy wiecej czytelnikow, a ty bedziesz miec wiecec wejsc na bloga i wiecej komentarzy.
trzeba zyczyc powodzenia i wytrwalosci, bo fizjoblog, pomimo dobrze zapowiadajacego sie poczatku, padl w okolicach maja
robercie hebtak, wydaje sie, ze sam tlumaczysz czesc artykulow - moze od czasu do czasu wstawiaj je rowniez tu na forum. Beda one mialy wiecej czytelnikow, a ty bedziesz miec wiecec wejsc na bloga i wiecej komentarzy.
trzeba zyczyc powodzenia i wytrwalosci, bo fizjoblog, pomimo dobrze zapowiadajacego sie poczatku, padl w okolicach maja
Ja raczej bardziej chciałam się dowiedzieć czegoś o ośrodkach fizjoterapii i rehabilitacji. Czytałam wiele pozytywnych opinii o ośrodku/klinice nowy d... i chciałam potwierdzić parę informacji. ale nie wiem które forum jest do tego odpowiednie...Podobno to świetna klinika z doświadczonym i profesjonalnym personelem..Czy ktoś wie coś na ten temat?
[massagewarsaw - druga czesc nazwy kliniki wyedytowana]
Wysłany: 2012-05-01, 23:11 kurs masaz tajski
Akashia napisał/a:
Ja raczej bardziej chciałam się dowiedzieć czegoś o ośrodkach fizjoterapii i rehabilitacji. Czytałam wiele pozytywnych opinii o ośrodku/klinice nowy d... i chciałam potwierdzić parę informacji. ale nie wiem które forum jest do tego odpowiednie...Podobno to świetna klinika z doświadczonym i profesjonalnym personelem..Czy ktoś wie coś na ten temat?
[massagewarsaw - druga czesc nazwy kliniki wyedytowana]
nie tolerujemy kryptoreklamy, dlatego nazwa kliniki wyedytowana.
wysil sie na troche wiecej, niz wstawiac reklame w zupelnie przypadkowym, nieodpowiednim do tego miejscu - watek jest o blogach.
jesli jestes fizjo, to nie wiem, smiac sie czy plakac, ze sa tacy "profesjonalisci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12