Wysłany: 2010-02-17, 23:11 Instruktor odnowy biologicznej - płace i wynagrodzenia
WITAM!!
OD CZERWCA NABEDE TYTUL INSTRYKTORA ODNOWY BIOLOGICZNEJ Z ELEMENTAMI REHABILITACJI+JEDNOROCZNE STUDIUM BIOMASAZU MASAZ LECZNICZY+FIZYKOTERIAPIA..
CZY KTOS SIE JAKIE SA WYNAGRODZENIA??
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-02-17, 23:33 kurs masaz tajski
1350-1500, jesli znajdziesz prace.
na jednorocznym studiu nie ma masazu leczniczego.
nie uzywaj kapitalikow, chyba ze masz problemy ze wzrokiem
TU DOŁAŃCZAM LINKI POTWIERDZAJĄCE TO ŻE JEDNOROCZNE STUDIUM BIOMASAŻU ISTNIEJE..
ODRAZU NAWIĄŻE ŻE KĄCZE PODYPLOMOWKĘ-INSRUKTOR BIOLOGICZNY Z ELEMENTAMI REHABILITACJI (AWF), NATOMIAST WCZEŚNIEJ STUDIUM SKĄCZYŁAM W KIERUNKU SWOICH ZAINTERESOWAŃ!!
A CO DO MOJEGO WZROKU TO PROSZĘ ZACHOWAĆ TAKIE KOMENTARZE DLA SIEBIE (MAM BARDZO DOBRY WZROK I WYPRASZAM SOBIE)!!
WSZELKIE INNE ZAŻALENIA ORAZ BŁĘDY MOJEJ PISOWNI PROSZĘ SKIEROWAĆ DO ADMINA!!
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-02-18, 00:33 kurs masaz tajski
nie podwazam w zaden sposob twoich kompetencji, ani mnie one ziebia, ani grzeja - napisalem ci, ze z takimi kwalifikacjami masz szanse na max 1500.
jesli chodzi o fizjoterapie, to technik sie skonczyl w 2006, od tego czasu mozna robic tylko magisterke. A co do kursu, to szkola wpisuje co chce, od uczniow zalezy, czy to kupia.
rzeczywiscie, bledow ortograficznych i gramatycznych to robisz sporo, jak na studenta studiow podyplomowych - moze powinnas uzywac programu do sprawdzania bledow?
Tutaj znalazłem fajny fragment o zarobkach tylko ze instruktora fitness chyba to to samo?
Instruktorzy fitness zazwyczaj prowadzą kilkanaście godzin zajęć tygodniowo. Oprócz tego spędzają czas na dokształcaniu i przygotowywaniu zajęć. Instruktorzy są zatrudniani albo na podstawie umowy zlecenie, albo – co zdarza się rzadziej - na podstawie umowy o pracę. Za godzinę zajęć instruktor zarabia 40-50 zł. Pracując na stałe w jednym klubie lub siłowni może zarobić w zależności od regionu Polski 1-3 tys. zł.
Wielu polskich instruktorów wybiera pracę za granicą. Tak zwany personal trener w Irlandii inkasuje nawet 150 funtów za godzinę pracy z klientem. Jest jednak do jego ciągłej dyspozycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12