denzel_86
Wysłany: 2009-02-21, 20:45 Szukam kursów
Witam
Chcialem sie zapytac czy terapia manualna a nastawianie kregów jest to samo.
Interesuje mnie kurs Refleksologi stóp, terapi manualnej i nastawiania kręgów ( jezeli nie jest to to samo terapia manulana i nastawianie kregow) , chciałem sie zapytac gdzie sa organizowane takie kursy tzn chodzi mi o taki kurs godny polecenia bo w internecie jest masa ofert kursow ze zroznicowana iloscia zjazdow jak i cenowo. Jestem z Krakowa wiec interesuja mnie kursy w malopolsce, ale jezeli sa prowadzone lepsze poza malopolska to tez prosze o podanie.
Najpierw pytanie: czy jesteś fizjoterapeutą?? Bo na kursy terapii manualnej możesz iść jedynie w tym przypadku. Z refleksologią, rzecz jasna, inna sprawa, tam można nawet "od zera"
denzel_86
Wysłany: 2009-02-21, 22:22
Jestem technikiem masazysta, koledzy porobili sobie kursy terapi manualnej w trakcie trwania nauki w szkole, zaplacili jakies 1200zl za 3 zjazdy i ten kurs był polecony naprawde przez osobe godna zaufania. Widzialem wlasnie ze sa rozne oferty tych kursow ze raz trzeba byc po fizjoterapi a raz przyjmuja normalnie. Sa kursy co trwaja po pare zjazdow i kosztuja po 700zl za zjad a i znalazlem za 12tys z indywidualna nauka
Nie wiem jakiej terapii manualnej kursy porobili koledzy, wiem natomiast że przepisy obowiązujące zabraniają masażystom wykonywania terapii manualnej. Na kursy przyjmują czasem "jak leci", ale z prawem do wykonywania zabiegów jest "nieco" gorzej. Zgodnie z prawem na razie mogą ją wykonywać fizjoterapeuci i lekarze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12