Annie
Wysłany: 2021-11-04, 10:27 Przedwczesny wytrysk
Mam problem z moim mężczyzną. A w zasadzie on ma problem. Mianowicie przedwczesny wytrysk. Czy znacie jakieś skuteczne sposoby na to?
Linki sponsorowane
regis
Wysłany: 2021-11-08, 08:39
Masturbacja przed stosunkiem. Drugi stosunek jest o wiele dłuższy. Pewnie sama zauważylaś. Druga opcja to prezerwatywa (dobre sa gumki durex performa, mają w sobie specjalną substancję, która lekko znieczula penisa). Jeśli chcecie uprawiać seks bez gumek to polecam chusteczki orgasm control wipes. Są nasączone płynem lekko znieczulającym penisa i działaja podobnie.
Mam takie pytanie.... Skoro te chusteczki znieczulają penisa to przypadkiem nie znieczulą również kobiety? Nie ma w końcu lateksu oddzielającego od siebie jego i ja...
regis
Wysłany: 2021-11-09, 13:59
Nie, o ile oczywiście odczekacie trochę. Wystarczy jakieś 15 minut. Środek wtedy zadziała jedynie na niego a nie na nią. Jeśli od razu zaczniecie po użyciu chusteczki to pewnie może trochę znieczulić
Annie
Wysłany: 2021-11-10, 15:13
W działaniu są podobne do gumek tak?
hella
Wysłany: 2021-11-11, 11:43
Nie jestem pewna czy jest to ta sama substancja co w prezerwatywie, ale tak.Coś w tym jest. U nas lepiej się sprawdziły chusteczki. bo w prezerwatywie mojemu facetowi czasami opadało (przez ucisk...).
Czasem wystarczy spuscic cisnienie na poczatku, poczekac chwile i dopiero zaczac zabawe na calego sa rozne zabawki warte uwagi no chyba ze problem jest wiekszy to lepiej sie skonsultowac z lekarzem
spuścic cisnienie? moj to by na zawal zszedl jak bym zaproponowala mu dwa razy ale takie zabawki. .w sumie fajna sprawa ale bylam kiedys w sex shopie, ceny sa okrutne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12