Gdzie mogę kupić coś takiego? Szukałam, szukałam i nie ma Są poduszki z
orkiszem, materace gorczycowe, albo z magnesami, ale to nie to. Chodzi mi o
poduszkę zwaną w Niemczech kornerkissen. Taka wypełniona ziarnami, prosa czy
pszenicy, albo jakiejś innej mieszanki. Poduszkę taką wkłada się do
mikrofalówki, a potem układa na bolącym miejscu(kręgosłup)i mioodzio. Czy u
nas można coś takiego kupić? Może ktoś ma taka poduszkę i może mi podać
sklep, albo chociaż linka do tego?
W PGE jest spory wybór, są tam i poduszki i koce elektryczne. https://sklep.gkpge.pl/poduszki-elektryczne
Warto zwrócić uwagę na materiał z jakiego wykonana jest poduszka elektryczna. Bo od tego w sumie bezie zalezał Twój komfort wypoczynku. Najpraktyczniejsze są pokrowce odpinane, ponieważ są łatwe w czyszczeniu. Możesz taki pokrowiec wrzucić do pralki i szybciutko uprać. Polecam tutaj wybrać bawełnę i polar. Przykładając poduszkę do różnych części ciała ważne jest, aby sprawiało to przyjemność.
Taki kocyk czy poduszka w zimne dni to sama przyjemność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13