Wysłany: 2018-09-16, 10:03 Jak ciekawie udekorować salon masazu
Aktualnie mam jedynie białe ściany i typowe białe meble plus niebieski stół.
W jaki sposób ciekawie go udekorować?
Może pochwalicie się tutaj swoimi salonami?
Linki sponsorowane
hella
Wysłany: 2018-09-19, 09:51
Nie wiem jaki styl lubisz, ale dla mnie studio masażu kojarzy sie z relaksem oraz ze spokojem wewnętrznym Tak wiec proopnowałabym odrzucić mocne oraz jaskrawe kolory, o wiele lepiej będą pasowały tutaj kolory ziemi oraz spokojne barwy. Mocne kolory zostaw dla klubow muzycznych
My równiez zamawialismy przez internet. W sklepie do ktorego link daje poniżej. Kupowaliśmy tam meble zarówno do pracy jak i do domu.
http://meblearkadius.pl/narozniki-wroclaw/
Szukaliśmy prostego kompletu mebli. I niestety to co nam sie podobało było drogie. A to co odpowiadało nam cenowo zupełnie nie zgrywało się z naszym gustem
Trochę się obawialiśmy zamawiać przez neta, bo w sumie nie wiedzieliśmy co nam przyjedzie. Jednak meble przyszły dokłądnie takie jak na zdjęciach. Wykonane bardzo porządnie, tak więc jesteśmy bardzo zadowoleni z tego co otrzymalismy
Według mnie sposobów na udekorowanie salonu jest naprawdę całkiem sporo i tą tematyką jak najbardziej warto jest się zainteresować. Dzisiaj w takich miejscach, do których przychodzą klienci, świetnie prezentują się dekoracje ścienne. Kupić je można w sklepach takich jak https://wallcolors.pl/ i przy tym liczyć na bardzo atrakcyjne ceny, przy bardzo wysokiej jakości samych produktów. Tematyka takich dekoracji może być bardzo różna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13