Wysłany: 2015-08-31, 21:51 Zaczynam przygodę z masażem
Witam, Jestem studentem 3 roku fizjoterapii. Ukończyłem własnie kurs masażu I i II stopnia jako wzorowy kursant. Wiadomo jak każdy student szukam sposobu aby dorobić na życie Postanowiłem sie zająć masażem z dojazdem do klienta. Mam już cały sprzęt i czekam aby zacząć. Zamierzam się zareklamować na facebooku OLX anonse i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy choć zdaje sobie sprawę że najlepszą reklamą są zadowoleni pacjenci. Co mozecie mi doradzić? Proszę o jakieś złote rady w rozpoczęciu tego przedsięwzięcia oraz sposobów żeby ludzi o mnie usłyszeli.
Moze sprobuj stworzyc jakies ulotki ktore sam rozdasz albo kogos do tego zatrudnisz? Fajnie by było gdybyś napisał jakis anons w gazecie bo tam najczesciej zagladaja starsze osoby ktore chyba najbardziej potrzebują w dzisiejszych czasach masazu Powodzonka!
Najlepiej zareklamować się w sieci, gdyż jest to chyba obecnie najlepsze źródło informacji, z których korzysta wiele osób. Gazeta również jest dobrym pomysłem - tutaj głównie osoby starsze. Nie zapomnij również o odpowiednim stroju jadąc do klienta, aby wyglądało profesjonalnie, dzięki czemu będzie mógł Cię polecić innym.
Absolutnie się nie zgadzam. Nie chce wchodzić z Tobą w polemikę, z racji tego, że jestem nowym użytkownikiem, a Ty masz już wyrobioną markę i renomę, aczkolwiek radziłabym nie popadać w skrajności poleciłam tylko przyjrzenie się innym punktom widzenia na masaż. Temat absolutnie powiązany. Nie reklamuje żadnej firmy, ani marki, dlatego wypraszam sobie tego typu komentarze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12