Wysłany: 2015-10-17, 21:21 Jestem krytykowany za źle wykonane chwyty w masażu
Witam od września uczę się w dziennej szkole policealnej masażu. Ogólnie udaję mi się zaliczać sprawdziany praktyczne z masażu np. z palców, śródręcza dostałem 3+, a z przedramienia i stawu łokciowego 3. Lecz jestem krytykowany przez prowadzącego zajęcia masażu i przez jedną uczennicę w mojej grupie że robię pomyłki w masowaniu i pan który prowadzi ze mną masaż, że jest zadowolony że dostałem 3+ z zaliczenia bo postarałem się bardzo na zaliczeniu, a na lekcjach się nie staram. Co mam robić zależy mi ale nachodzą mnie wątpliwości?
Pracuj, niech uwagi Cie motywują- jeszcze możesz być najlepszy.
Kojarzysz Janusza Gajosa? To ten z 4 pancernych i psa, aktualnie uważany jest za jednego z najlepszych aktorów męskich w polsce. Do szkoły aktorskiej zdawał 4 razy, raz egzaminator powiedział mu, zeby sobie odpuścił, bo nie będzie z niego aktora.
Talent to 5% reszta to systematyczna praca. Nie załamuj się, powodzenia
Dużo ćwiczyć! Oceny 3 czy 3+ pokazują, że znasz podstawy, ale do całkowitej poprawności jeszcze Ci brakuje. Może te osoby mają rację? Skorzystaj z pomocy kogoś, kto powie Ci, co robisz źle i... masuj, masuj, masuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12