moja siostra sobie zakupiła fotel do masażu i jest bardzo zadowolona:D
snow [Usunięty]
Wysłany: 2014-08-07, 19:54
za dobry fotel do masażu trzeba sporo zapłacić..wydaje mi się, że comiesięczna wizyta u dobrego masażysty to lepsza inwestycja pieniędzy
michalw
Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2014 Posty: 2 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2014-08-08, 09:56
Dokładnie myślę tak samo. Fotel masujący można zakupić jako pół produkt leczniczy (specjalista to podstawa). Też zależy ile masz kasy i co chcesz kupić ? Ceny foteli masujących zaczynają się od 500zł do pewnie 10k
Fotel masujący niczym się nie różni od masażu prowadzonego przez człowieka, więc warto przemyśleć taki zakup, jeżeli często chodzisz na rehabilitację. Ja za masażystę rocznie w Warszawie płaciłem ponad 5000 złotych, a później postawiłem na fotel w podobnej cenie od Pro-Wellness i mam spokój, do tego bardzo podobne, jak nie lepsze wyniki. Rozluźnienie mięśni jest dla mnie najważniejsze.
Zośkaka
Wysłany: 2019-05-27, 12:47
Takie fotele są fajne, żeby się zrelaksować, ale raczej ci nie pomogą. Jeśli masz problem z plecami to wybierz się do fizjoterapeuty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13