Wysłany: 2013-10-31, 09:51 Praca jako masażysta który masuje pracowników w dużej firmie
witam, czy ktoś z was pracuje w dużej( kilkaset pracowników) firmie produkcyjnej jako masażysta? Nie chodzi mi o masaż work-site, ale typowy masaż na kozetce z odkrytą cześcia ciała do masowania.
Chciałam zapytać na jakich warunkach zazwyczaj zatrudniają masażystę? czy w ogole zatrudniaja czy tylko wspołpraca jeżeli masażysta ma własną działalnośc gospodrczą? czy taka praca jest przez 5 dni w tygodniu? Czy firma płaci od ilości masaży, czy godzin?
Czy pracownikom wykonują tylko masaż klasyczny pleców, czy karku? Ile czasu trwa masaż jednego pracownika?
Chcę złożyć ofertę do takiej makrofirmy i nie wiem czego mogę sie spodziewać. Dlatego pytam czy jest ktoś na forum kto pracuje w takiej formie.
A wiem że w innej firmie w mojej miejscowowści jest stała masażystka ( niestety nie mam jak zdobyć kontatku do niej)
Najlepiej będzie jak się sama pojawisz w takiej firmie, która zatrudnia i popytasz się o warunki pracy. Zobacz kto szuka masażystów (zazwyczaj w branży sportowej szukają)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12