Wysłany: 2013-10-10, 20:46 Rozmowa kwalifikacyjna - hotel spa
Dzień dobry,
wysłałem cv do hotelu spa, po pewnym czasie oddzwonili i jestem umówiony na rozmowę kwalifikacyjną. Pani dodatkowo, kazała zabrać ze sobą strój do masażu. Czy będę pokazywał przykładowy masaż czy pokazać wybrane masaże, techniki lub zabiegi z ich oferty? dziękuje, Do widzenia
Pewnie tak. Raz bylem na rozmowie w ośrodku/hotelu to musiałem pokazać techniki w stroju wizytowym. Tak ze przypomnij sobie chwyty/techniki przed sama rozmowa.
jeśli to oferta pracy jako masażysta, bo oczywiście że musisz pokazać co potrafisz. Wiedza i technika to podstawa przecież nie możesz zrobić krzywy pacjentowi/klientowi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12