Wysłany: 2012-07-12, 20:52 materac masujący Firmy Casada model Medimat Jade.
Mam do sprzedania profesjonalny, oryginalny materac masujący Firmy Casada model Medimat Jade. Nefrytowy materac do masażu kręgosłupa Casada Medimat Jade został wyposażony w głowice masujące z prawdziwego jadeitu.
O szczegółach technicznych oraz zaletach i właściwości produktu najlepiej przeczytać na stronie producenta. Materac zapakowany w oryginalny karton, dodatkowo w zestawie torba na materac do przenoszenia. Bardzo profesjonalny leczniczy, relaksacyjny sprzęt w mega okazyjnej cenie (jestem zmuszony go sprzedać). Materac jest nowy, gwarancja producenta 5 lat, mój zakupiony był w sierpniu 2011, czyli gwarancja jest jeszcze na ponad 4 lata. Materac uruchamiany był zaledwie trzy razy - testowo. Jest w perfekcyjnym stanie. Polecam. Transport do uzgodnienia 510-925-985
Dla użytkowników forum e-Masaż wysoki rabat!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13