Ja też jestem w szoku ,jak rozwiązywalam testy z lat poprzednich to było spokojnie a dzisiaj szok nawet z tąprzedsiąbiorczością przesadzili bo było mało pomocniczego tekstu,po co nam wiedziec które słkadki kto odprowasza ?
MASAKRA ciąg dalszy w srode ciekawe czym nas zaskoczą?
dla mnie PP ty był banał - babka od razu po egzaminie nam powiedziała odpowiedzi i mam tylko 2 złe jednej sama nie jest pewna.
a część z masażu.... masakra z lat wcześniejszych w domu jak rozwiązywałam ty były pikuś każdy na pow 80% a ten... normalnie jak otwarłam i zobaczyłam pytania to zaćmienia mózgu dostałam
Ale sprawdzając później odpowiedzi z innymi osobami to 42 pkt z 3-4 osobami mam tak samo....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 13