Najpierw zrób dokładnie badania a jeśli okaże się że jest wszystko w porządku to polecam zmienić dietę na zdrowsza jeśli dotychczas nie była zdrowa i od siebie polecam na sen Ashwagandha - jest to naturalny suplement. Dobrze wplywa na zasypianie, uspokaja oraz relaksuje.
No i polecam wysypiać się. Poleca się spanie przynajmniej 7-8 godzin dziennie. Jesli bedziesz spal mniej, możesz czuć się wyczerpany oraz nie będziesz miał na nic innego energii.
tianin
Wysłany: 2021-05-19, 15:41
Sen, dużo ruchu w ciągu dnia (nie musi być wysoka intensywna aktywność), odżywianie, a do tego można zapodać jakiś dodatek okresowo - np. jak wyżej ashwagandhę. Co do żywienia to jak masz możliwość kupuj swojskie wyroby, mięso i warzywa, nieporównywalnie lepsze produkty jeśli chodzi o dostarczenie witaminek i minerałów.
melska
Wysłany: 2021-06-29, 17:16
Mnie o dziwo dużo energii i radości daje trening boksu - jest to moja ulubiona rozrywka i hobby. Treningi rozpoczęłam dwa lata temu i w tym momencie jestem już półprofesjonalistką - trenuję praktycznie codziennie i cały czas inwestuję w nowy sprzęt - ostatnio zamówiłam ze strony https://muscleforge.pl/worek-bokserski-nadmuchiwany-czarny-16m dmuchany worek bokserski, który świetnie sprawdza się w domowych warunkach. Jest to świetna rzecz dla osób, które chciałyby rozpocząć treningi i przygodę z boksem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14