Hej chciałbym żeby ktoś nauczył mnie masażu klasycznego, jestem na etapie studiowania anatomii, nie chcę wiedzieć wszystkiego, ale więcej niż dyletant. W zamian mogę nauczyć wykorzystania programów graficznych, przygotować do zawodu grafika komputerowego. Jestem ze Starej Miłosny, to obrzeża Warszawy, mam 42 lata.
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-09-28, 19:25
jak nauka, to na kursach od doswiadczonego nauczyciela. Najblizsza szkola jest od grochowskiej, za ul. marsa.
Witam, szukam modela/modelki, jeszcze chętniej wymiany masaż za masaż na terenie Łodzi. Jestem fizjoterapeutą, chciałbym potrenować przed rozpoczęciem praktyki zawodowej.
Praktykuję tajski na olejkach, jestem po kursach w Tajlandi i Polsce, chętnie wymienię się doświadczeniami nt innych technik jak i samym masażem. Łódź i okolice.
Witam. Szukam kogoś do wymiany masazem. Jestem masażysta już 10 lat i ręce już odmawiają posłuszeństwa. Mam gabinet ale mogę też przyjechać do kogoś. Jestem z Pruszkowa. Pozdrawiam
eva.inka
Wysłany: 2016-02-20, 17:00
Hej:)
Jestem Ewelina i uczę się masażu polinezyjskiego (podobny do lomi lomi) szukam modela/modelki lub osoby do wymiany masażem, kogoś kto masuje zawodowo lub zupełnie początkująco. Jestem z Krakowa.
Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 8