Witam, ukończyłem kurs masażu I i II stopnia ( klasyczny, leczniczy, relaksacyjny, izometryczny,sportowy) oraz bańką chińską. Posiadam certyfikat i dyplom ukończenia oraz własny stół do masażu. Na dzień dzisiejszy posiadam doświadczenie jedynie w masowaniu znajomych, a także ich znajomych. Szukam w Białymstoku lub w Warszawie. Czekam na jakąkolwiek odpowiedź.
Michał
Staż to rozumiem, ale czy wam szkoły nie zapewniają 60h praktyk w zawodzie? Ja kończę technika w Gdyni i jakoś mamy cały rok co tydzień praktyki plus na pierwszym roku 1 tydzień a na drugim 2 tygodnie w ciągu. Wszystko zapewnia mi szkoła.
Witam.Szukam miejsca na staż w Zielonej Górze. W czerwcu skończyłam Medyczne Studium Zawodowe w Zielonej Górze z dyplomem technika masażysty, brałam również udział w zajęciach z zakresu odnowy biologicznej (posiadam zaświadczenie). Staż mam w ramach projektu "Mentoring" Zainteresowanych proszę o kontakt
Pozdrawiam Sylwia Pijacka
Fizjoterapeutka z licencjatem i kilkuletnią praktyką szuka pracy na terenie Warszawy.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-02-19, 10:57
asia, licencjata powinno stac na troche wiecej, niz jedno, krotkie, ogolnikowe zdanie.
Wysłany: 2014-02-19, 14:03
o, Pruszkow:
ZAPRASZAMY STUDENTÓW NA STAŻ/PRAKTYKI STUDENCKIE!
CV wraz z krótką odpowiedzią na pytanie "Dlaczego chciałby Pan/Pani odbyć staż/praktyki studenckie w naszym ośrodku?" prosimy przesyłać drogą mailową. Skontaktujemy się z wybranymi osobami. biuro@centrum-vita.pl
Wysłany: 2014-06-07, 14:39
Kompleks Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny "Marzenie" w Zakopanem informuje o możliwości odbycia praktyk z zakresu fizjoterapii/masażu.
W ramach praktyk oferujemy zakwaterowanie na terenie obiektu.
Dostępne terminy 16-29.06.2014, 30.08-12.09.2014. 14-27.09.2014
Witam, chętnie zgłoszę się na płatne praktyki/staż do gabinetu kosmetycznego z masażem lub salonu masażu. Okolice Bielsko-Biała. Jestem w trakcie nauki ( technik masażysta ) i chciałabym być w kontakcie z zawodem. Mam ukończony m.in kurs wizażu u Ewy Gil ( I oraz II stopień ) a także kurs psychodietetyka i fitoterapeuty. Mogę wykonywać podstawowe zabiegi ( masaż dłoni, stóp, twarzy ) oraz pomagać w gabinecie.
Witam
Technik masażysta poszukuje pracy bądź stażu w zawodzie. Jestem osobą energiczną, komunikatywną, empatyczną. Masaż wykonuje z pasją, interesowało mnie to od zawsze. Jestem młoda i zależy mi na tym aby się rozwijać. Należę do ludzi pracowitych i sumiennych. Lubię pomagać, jestem miła i sympatyczna. Odbyłam praktyki z bardzo dobrymi wynikami w Domu Pomocy Społecznej oraz Przychodni Rehabilitacyjnej. Proszę o odpowiedzi w prywatnej wiadomości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12