Praktyki, staże dla masażystów/fizjoterapeutów

Ogłoszenia: Sprzedam, kupię, zatrudnię. Oferty pracy.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

szklana

Post autor: szklana »

Witam, ukończyłem kurs masażu I i II stopnia ( klasyczny, leczniczy, relaksacyjny, izometryczny,sportowy) oraz bańką chińską. Posiadam certyfikat i dyplom ukończenia oraz własny stół do masażu. Na dzień dzisiejszy posiadam doświadczenie jedynie w masowaniu znajomych, a także ich znajomych. Szukam w Białymstoku lub w Warszawie. Czekam na jakąkolwiek odpowiedź.
Michał
martyna15115

Post autor: martyna15115 »

Witam.
Uczę się w technikum masażu w Zielonej Górze. W styczniu kończę pierwszy rok.
Szukam stażu na terenie Zielonej Góry lub Poznania.
Pozdrawiam
sebeq

Post autor: sebeq »

Staż to rozumiem, ale czy wam szkoły nie zapewniają 60h praktyk w zawodzie? Ja kończę technika w Gdyni i jakoś mamy cały rok co tydzień praktyki plus na pierwszym roku 1 tydzień a na drugim 2 tygodnie w ciągu. Wszystko zapewnia mi szkoła.
Sylwia:)

Post autor: Sylwia:) »

Witam.Szukam miejsca na staż w Zielonej Górze. W czerwcu skończyłam Medyczne Studium Zawodowe w Zielonej Górze z dyplomem technika masażysty, brałam również udział w zajęciach z zakresu odnowy biologicznej (posiadam zaświadczenie). Staż mam w ramach projektu "Mentoring" Zainteresowanych proszę o kontakt
Pozdrawiam Sylwia Pijacka
Awatar użytkownika
jimmikox

Post autor: jimmikox »

Witam
poszukują praktyki masażu w Warszawie
co możecie poradzić. Od czego potrzebuję zacząć?
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kursy masazu tajskiego Warszawa

Post autor: massagewarsaw »

od ogloszenia
Asiula

Post autor: Asiula »

Fizjoterapeutka z licencjatem i kilkuletnią praktyką szuka pracy na terenie Warszawy.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

asia, licencjata powinno stac na troche wiecej, niz jedno, krotkie, ogolnikowe zdanie.
Ostatnio zmieniony 2014-05-26, 18:03 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

o, Pruszkow:

ZAPRASZAMY STUDENTÓW NA STAŻ/PRAKTYKI STUDENCKIE!

CV wraz z krótką odpowiedzią na pytanie "Dlaczego chciałby Pan/Pani odbyć staż/praktyki studenckie w naszym ośrodku?" prosimy przesyłać drogą mailową. Skontaktujemy się z wybranymi osobami. biuro@centrum-vita.pl
Kasia Wi

Post autor: Kasia Wi »

Szukam stażu w Warszawie
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

Kompleks Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny "Marzenie" w Zakopanem informuje o możliwości odbycia praktyk z zakresu fizjoterapii/masażu.
W ramach praktyk oferujemy zakwaterowanie na terenie obiektu.
Dostępne terminy 16-29.06.2014, 30.08-12.09.2014. 14-27.09.2014

604705507
Nika151

Post autor: Nika151 »

Witam, chętnie zgłoszę się na płatne praktyki/staż do gabinetu kosmetycznego z masażem lub salonu masażu. Okolice Bielsko-Biała. Jestem w trakcie nauki ( technik masażysta ) i chciałabym być w kontakcie z zawodem. Mam ukończony m.in kurs wizażu u Ewy Gil ( I oraz II stopień ) a także kurs psychodietetyka i fitoterapeuty. Mogę wykonywać podstawowe zabiegi ( masaż dłoni, stóp, twarzy ) oraz pomagać w gabinecie.
yoint

Re: kursy masazu tajskiego Warszawa

Post autor: yoint »

massagewarsaw pisze:od ogloszenia
dokładnie, to najszybsza droga, ogłoszenia przeglądają osoby prywatne ale równiez gabinety, spa itp
sieradzki.lukas

Post autor: sieradzki.lukas »

Witam , technik masażysta poszukuje stażu od października w Poznaniu.
MissMassage

Dyplomowana masażystka poszukuje pracy/stażu

Post autor: MissMassage »

Witam :)
Technik masażysta poszukuje pracy bądź stażu w zawodzie. Jestem osobą energiczną, komunikatywną, empatyczną. Masaż wykonuje z pasją, interesowało mnie to od zawsze. Jestem młoda i zależy mi na tym aby się rozwijać. Należę do ludzi pracowitych i sumiennych. Lubię pomagać, jestem miła i sympatyczna. Odbyłam praktyki z bardzo dobrymi wynikami w Domu Pomocy Społecznej oraz Przychodni Rehabilitacyjnej. Proszę o odpowiedzi w prywatnej wiadomości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż ogłoszenia”