Praktyki, staże dla masażystów/fizjoterapeutów
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Witam, ukończyłem kurs masażu I i II stopnia ( klasyczny, leczniczy, relaksacyjny, izometryczny,sportowy) oraz bańką chińską. Posiadam certyfikat i dyplom ukończenia oraz własny stół do masażu. Na dzień dzisiejszy posiadam doświadczenie jedynie w masowaniu znajomych, a także ich znajomych. Szukam w Białymstoku lub w Warszawie. Czekam na jakąkolwiek odpowiedź.
Michał
Michał
-
martyna15115
Witam.Szukam miejsca na staż w Zielonej Górze. W czerwcu skończyłam Medyczne Studium Zawodowe w Zielonej Górze z dyplomem technika masażysty, brałam również udział w zajęciach z zakresu odnowy biologicznej (posiadam zaświadczenie). Staż mam w ramach projektu "Mentoring" Zainteresowanych proszę o kontakt
Pozdrawiam Sylwia Pijacka
Pozdrawiam Sylwia Pijacka
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego Warszawa
od ogloszenia
- massagewarsaw
- Kontakt:
asia, licencjata powinno stac na troche wiecej, niz jedno, krotkie, ogolnikowe zdanie.
Ostatnio zmieniony 2014-05-26, 18:03 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
Witam, chętnie zgłoszę się na płatne praktyki/staż do gabinetu kosmetycznego z masażem lub salonu masażu. Okolice Bielsko-Biała. Jestem w trakcie nauki ( technik masażysta ) i chciałabym być w kontakcie z zawodem. Mam ukończony m.in kurs wizażu u Ewy Gil ( I oraz II stopień ) a także kurs psychodietetyka i fitoterapeuty. Mogę wykonywać podstawowe zabiegi ( masaż dłoni, stóp, twarzy ) oraz pomagać w gabinecie.
Re: kursy masazu tajskiego Warszawa
dokładnie, to najszybsza droga, ogłoszenia przeglądają osoby prywatne ale równiez gabinety, spa itpmassagewarsaw pisze:od ogloszenia
-
sieradzki.lukas
-
MissMassage
Dyplomowana masażystka poszukuje pracy/stażu
Witam 
Technik masażysta poszukuje pracy bądź stażu w zawodzie. Jestem osobą energiczną, komunikatywną, empatyczną. Masaż wykonuje z pasją, interesowało mnie to od zawsze. Jestem młoda i zależy mi na tym aby się rozwijać. Należę do ludzi pracowitych i sumiennych. Lubię pomagać, jestem miła i sympatyczna. Odbyłam praktyki z bardzo dobrymi wynikami w Domu Pomocy Społecznej oraz Przychodni Rehabilitacyjnej. Proszę o odpowiedzi w prywatnej wiadomości.
Technik masażysta poszukuje pracy bądź stażu w zawodzie. Jestem osobą energiczną, komunikatywną, empatyczną. Masaż wykonuje z pasją, interesowało mnie to od zawsze. Jestem młoda i zależy mi na tym aby się rozwijać. Należę do ludzi pracowitych i sumiennych. Lubię pomagać, jestem miła i sympatyczna. Odbyłam praktyki z bardzo dobrymi wynikami w Domu Pomocy Społecznej oraz Przychodni Rehabilitacyjnej. Proszę o odpowiedzi w prywatnej wiadomości.