Ja też tam kupiłam cały komplet i co z tego jak używam tylko spodni:(
Moim zdaniem do masażu polecam oczywiście spodnie białe nawet te z Selgosu,ale góry nie polecam bo jest tragiczna jak dla masażysty.
Sztywna, nie przewiewna ,lepiej białą bawełnianą podkoszulkę.
Pozdrawiam
Trochę ogrzewam kotleta,ale moze komuś sie przyda ja skompletowałem swój ubiór w firme http://www.ubraniarobocze.pl JFK odzież białe spodnie są od 30zł i są dobre górę kupiłem polo białe 100% bawełna tez za grosze nanioslem logo i nawę firmy i jestem bardzo zadowolony. Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13