Cześć!
ostatnio przeprowadziliśmy się w okolicę, w której jest bardzo dużo dziwnych osób. Wszystko wyglądało pięknie na papierze, ale póki co jest tylko dziwnie. Myślimy nad jakąś ochroną, może kamery itd?
Daj spokój... u nas jest to samo. Naprawdę fatalnie dobraliśmy okolicę, ale mam wrażenie, że tak jest wszędzie. Znajomy pracuje w takiej firmie Fonex i oni oferują genialny sprzęt zabezpieczający. My mamy kilka kamerek - głównie w środku i atrapę kamerki na zewnątrz. Przyznam, że odkąd ta atrapa tam stoi, to jakoś spokojniej się zrobiło.
Też mam od nich zainstalowane kamery zewnętrzne przy bramie, żebym mogła widzieć kto przyjeżdża. Zastanawiałam się również nad monitoringiem wewnątrz domu, ale na razie zrezygnowałam z tego pomysłu na rzecz sejfu hartmann tresore. Przechowuję w nim większą gotówkę oraz rodzinne kosztowności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14