dziku_SKA
Wysłany: 2011-10-29, 19:55 Yantra mata lub khushi mata.
Ostatnio miałam klienta, który korzysta z yantra maty i twierdzi, że mu bardzo pomaga. Przyznam, że pierwszy raz spotkałam się z tą nazwą. Poszperałam w necie i co nieco znalazłam. Podobna do yantra maty jest też khushi mata.
Ktoś z was korzystał, żeby podzielić się odczuciami?
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-10-29, 20:56 kurs masaz tajski
nie korzystalem, ale to raczej efekt placebo, niz cos wiecej.
zdecydowanie mniej, niz twierdzi sprzedawca tych mat w reklamie:
"Mata KHUSHI ma pozytywne działanie w przypadku następujących objawów:
Stres
Bóle mięśni
Bóle stawów
Bóle pleców
Ból w karku
Ból głowy
Wypalenie
Fibromyalgia
Wysokie ciśnienie krwi
Depresja
Problemy ze snem
Napięcia
Lumbago
Rwa kulszowa
Migrena
Brak energii
Bóle mięśni po treningu"
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-11-21, 10:49 kurs masaz tajski
ze to czysta reklama, a nie dyskusja, to zostawiam ja przez 2 tygodnie, po czym automatycznie zniknie.
nie ustosunkowlas sie do wylbrzymionych zalet tej maty, ktore zostaly wymienione w reklamie. Zapewne wspomniany w pierwszej wypowiedzi klient mial, co najwyzej, jedna z tych kondycji, wiec trudno brac jego wypowiedz za dobra monete w przypadku powazniejszych schorzen
My zwracamy szczególną uwagę na właściwości relaksacyjne Yantra Mat.
Proszę zauważyć, że nie wymieniamy na naszej stronie tysięcy korzyści, nie robimy z tego produktu remedium na wszystko. Jeżeli ktoś ma problemy ze snem, odprężeniem czy spiętymi mięśniami jak najbardziej takim osobom polecam Yantra Mat.
Wysłany: 2015-08-27, 09:29 Re: Yantra mata lub khushi mata.
dziku_SKA napisał/a:
Ostatnio miałam klienta, który korzysta z yantra maty i twierdzi, że mu bardzo pomaga. Przyznam, że pierwszy raz spotkałam się z tą nazwą. Poszperałam w necie i co nieco znalazłam. Podobna do yantra maty jest też khushi mata.
Ktoś z was korzystał, żeby podzielić się odczuciami?
ja korzystam z maty Yantra mat od roku i jestem bardzo zadowlona.wystarczy pol godziny polezec na macie i jestem zrelaksowana i miesnie rozluznione !!!POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13