Wysłany: 2011-04-21, 09:27 Kurs masażu okolice Warszawy ?
Witam poszukuje jakiegoś dobrego kursu masażu w okolicach Warszawy na chwilę obecną zatrzymałam się na tym
http://www.business-schoo...urs-masau-.html mam znajomych, którzy chwalili sobie ten kurs. Czekam na wasze opinie pozdrawiam.
Linki sponsorowane
Armani1990 [Usunięty]
Wysłany: 2011-04-21, 10:09
Witaj Gorzynka
Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał jeśli jesteś z Warszawy to naprawdę bardzo dobry kurs. Lokalizacja tej szkoły jest świetna a atmosfera i traktowanie przez instruktorów naprawdę profesjonalne. Kończyłem inne kursy w tej szkole bo jak pewnie sama widziałaś oferują ich naprawdę dużo.:)
Pozdrawiam Armani
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-04-21, 10:55 kurs masaz tajski
gorzynka/armani - przeciez jestescie jedna i ta sama osoba i uprawiacie kryptoreklame.
takie dzialania promocyjne nie przyciagaja, jak by wam sie moglo wydawac, a odstraszaja.
co do programu - 50h to znacznie za malo, zeby cokolwiek liznac z masazu, nie mowiac o "Psychologia, Anatomia, fizjologia i fizjopatologia, Gimnastyka lecznicza, Fizykoterapia", bo tylko na to potrzeba kilkaset h.
nikt nie zatrudni w "placówkach służby zdrowia, sanatoriach", bo tam potrzeba minimum 2 letniego technika (jeszcze trzeba miec znajomosci, zeby dostac etat).
wasza szkola jest na bagateli, czyli w scislym centrum warszawy, to nie jej okolice. Okolice to np kampinos, gdzie odbywaja sie nasze kursy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13