massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-11-16, 13:44 kurs masaz tajski
wtyczka facebooka wyladowala na forum teraz u dolu strony, proponuje, zeby mniejsza wtyczke wstawic gdzies u gory strony, bo bardziej bedzie sie rzucac w oczy.
w ten sposob bedzie mozna utrzymac rekordowe tempo 100 nowych uzytkownikow fb w przeciagu niecalego miesiaca.
wtyczka facebooka wyladowala na forum teraz u dolu strony, proponuje, zeby mniejsza wtyczke wstawic gdzies u gory strony, bo bardziej bedzie sie rzucac w oczy.
w ten sposob bedzie mozna utrzymac rekordowe tempo 100 nowych uzytkownikow fb w przeciagu niecalego miesiaca.
Tak tak wiem wiem walczę z tym żeby jakoś dopasować fb do forum ponieważ na większych monitorach forum się rozszerza tzn pasek po prawej stronie na duży odstęp co mnie irytuje.
Wysłany: 2011-11-17, 00:40 kurs masaz tajski
na waskim, jak i na szerokim, wyglada calkiem dobrze z wtyczka po prawej
na waskim, jak i na szerokim, wyglada calkiem dobrze z wtyczka po prawej
ok
Wysłany: 2011-11-19, 14:45 kurs masaz tajski
nie wiem dlaczego, ale jest ostatnio problem z pisaniem odpowiedzi w dyskusjach na tablicy na fb - wpis znika po kilkudziesieciu sekundach od napisania. Zdarzylo mi sie to przy okazji wpisywania do dyskusji o masazu miodem, a wczoraj moj znajomy zarzucil, ze e-masaz cenzuruje jego wypowiedzi. Oczywiscie wyjasnilem, ze to wina fb.
dawaj karol wiecej tekstow, zeby przyciagaly uwage i zeby mozna udostepniac je swoim znajomym na tablicach - na tym polega spolecznosciowy wzrost
nie wiem dlaczego, ale jest ostatnio problem z pisaniem odpowiedzi w dyskusjach na tablicy na fb - wpis znika po kilkudziesieciu sekundach od napisania. Zdarzylo mi sie to przy okazji wpisywania do dyskusji o masazu miodem, a wczoraj moj znajomy zarzucil, ze e-masaz cenzuruje jego wypowiedzi. Oczywiscie wyjasnilem, ze to wina fb.
dawaj karol wiecej tekstow, zeby przyciagaly uwage i zeby mozna udostepniac je swoim znajomym na tablicach - na tym polega spolecznosciowy wzrost
czasami komentarz są trochę nie mile wiec są usuwane ale to sporadycznie. A teksty są umieszczane na bieżąco co kilka dni
Wysłany: 2012-06-03, 09:05 kurs masaz tajski
przy poltora tysiaca fanow, wstawiaj jakis tekst nawet codziennie, bo bez systematycznej aktywnosci twoje wpisy nie beda sie wyswietlac w powiadomieniach (facebook premiuje tych, ktorzy pisza, a obcina tych, ktorzy robia to sporadycznie).
oczywiscie, do tego jest efekt udostepniania wpisow na innych tablicach i w profilach, wiec efekt sie poteguje.
staram sie wstawiac na tablicy jakies teksty, jesli nie chcesz szukac tematow na forum, to kopiuj te teksty z tablicy.
przy poltora tysiaca fanow, wstawiaj jakis tekst nawet codziennie, bo bez systematycznej aktywnosci twoje wpisy nie beda sie wyswietlac w powiadomieniach (facebook premiuje tych, ktorzy pisza, a obcina tych, ktorzy robia to sporadycznie).
oczywiscie, do tego jest efekt udostepniania wpisow na innych tablicach i w profilach, wiec efekt sie poteguje.
staram sie wstawiac na tablicy jakies teksty, jesli nie chcesz szukac tematow na forum, to kopiuj te teksty z tablicy.
Tego to nie wiedziałem ze fb tak działa. Ok będę się teraz starał jak to czyniłem w niedziele coś wrzucić no i coś dodatkowo w tygodniu żeby nie było według mnie za dużo spamu.
Dzieki za informacje.
Wysłany: 2012-06-03, 11:46 kurs masaz tajski
na facebook to nie spam - jak kogos nie interesuje, to granicza ilosc informacji z tablicy, np do najwazniejszych. Lub po prostu nie czyta, jesli go nie interesuje.
aktywne i duze strony maja po kilka wpisow dziennie. I tak sie przeocza wiele z nich, bo po kilku godzinach wyswietlaja sie juz nisko.
tak, wekend jest dobry na wpisy, bo ludzie maja czas na czytanie. A przy okazji, z nudow, rozpowszechniaja.
na facebook to nie spam - jak kogos nie interesuje, to granicza ilosc iformacji z tablicy, np do najwazniejszych. Lub po prostu nie czyta, jesli go nie interesuje.
aktywne i duze strony maja po kilka wpisow dziennie. I tak sie przeocza wiele z nich, bo po kilku godzinach wyswietlaja sie juz nisko.
tak, wekend jest dobry na wpisy, bo ludzie maja czas na czytanie. A przy okazji, z nudow, rozpowszechniaja.
Dokładnie weekend ok ale myślałem ze ograniczę się tylko do weekendu ale czas będzie coś w środku tygodniu wrzucić tak aby można było zabić czas i poczytać
Wysłany: 2012-08-04, 18:39 kurs masaz tajski
dla przypomnienia
"W związku z nową polityką Facebooka sprawdźcie czy macie na naszym fanpage'u zaznaczoną opcję "pokaż w aktualnościach" w rozwinięciu przycisku "Lubię to" - w przeciwnym wypadku posty i zdjęcia przestaną Wam się wyświetlać na stronie głównej a chyba nie chcielibyście przegapić aktualności oraz informacji o konkursach. Jest to związane z wprowadzeniem opłat dla administratorów stron za promowanie postów u już lubiących daną stronę."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9