Cześć?
Poszukuję stażu w zawodzie Technik masażysta na terenie zielonej góry, jestem po kursie masażu klasycznego I i II stpień, a w między czasie robię technika masaży
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-02-19, 15:00 kurs masaz tajski
Cyna13 napisał/a:
Poszukuję stażu w zawodzie Technik ..., a w między czasie robię technika masaży
staz po skonczeniu technika, wiec napisz, kiedy konczysz
Witam, ukończyłem kurs masażu klasycznego, relaksacyjnego, leczniczego I i II stopnia oraz kondycyjnego sportowego. Cały czas ćwiczę na znajomych i rodzinie, czasem masuję znajomych znajomych za odpłatą, posiadam własne łóżko do masażu, chciałbym gdzieś się doszkolić, douczyć i załapać praktyki aby zacząć poważną pracę w tym kierunku. Od października wybieram się na studia w kierunku rehabilitacji więc traktuję to wszystko dosyć poważnie i proszę o pomoc i poważne oferty stażu, praktyk czy pracy na pół etatu.
Pozdrawiam serdecznie
mrtnurs
Wysłany: 2013-03-28, 14:02
Witam, jestem na ostatnim semestrze 2letniego studium na kierunku technik masażysta. Chciałbym odbyć praktyki w wymiarze 60 h. Niestety warunek jest taki, że placówka musi mieć podpisaną umowę z NFZ. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mógłby mi coś polecić.
Pozdrawiam
Wysłany: 2013-03-28, 14:07 kursy masazu tajskiego
pomoze, jesli napiszesz, gdzie jestes.
jest cos 700 miast, jesli zawezisz do wojewodztwa/miasta, to, paradoksalnie, zwiekszysz swoje szanse. Potencjalny pracodawca nawet nie skontaktuje sie z toba, bo szanse sciagniecia kogos z drugiego kranca kraju jest niewielkie
mrtnurs
ukończyłam I i II stopień masażu (w tym: masaż klasyczny - rozszerzony, relaksacyjny, odchudzający, izometryczny, kontralateralny, sportowy, manualny drenaż limfatyczny, segmentarny). Potrafię wykonywać wszystkie powyższe techniki, ćwiczę codziennie na rodzinie i znajomych.
Poszukuję pracy/stażu/praktyk/wolontariatu, abym mogła zdobyć udokumentowane doświadczenie.
Jestem dyspozycyjna już od zaraz.
Mieszkam w bliskiej okolicy Warszawy.
Posiadam samochód.
Poszukuje praktyk do odbycia w wymiarze 60 h od poczatku wrzesnia 2013 na terenie Warszawy. Obecnie jestem po drugim semestrze dwuletniego studium na kierunku technik masazysta. Mam 20 lat i podobno niezle masuje ^^. Bardzo prosze o kontakt na e-mai: natalia.wodka@gmail.
Witam nazywam się Arnold Tews i szukam praktyk, pracy, stażu itp we Wrocławiu lub Świdnicy. Chętnie zdobędę jakieś doświadczenie. Ćwiczę tylko na rodzinie i znajomych. Ukończyłem kurs masażu klasycznego I i II stopnia oraz masażu czekoladą.
Proszę o kontakt.
PS. Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności - stopnień lekki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12