Na razie sobie nią tylko ręce wymasowałam, bo od 4 dni nie miałam dzisiaj żadnego masażu. I to w sumie dobrze, bo się przewróciłam na rowerze (z tego starego rupiecia spadł łańcuch jak jechałam na stojąco pod górę) i teraz mam problemy. Mam starty sam naskórek z golenia i cały czas się sączy surowica. Nie chce się zasklepić :/ Od poniedziałku tak mam. A co do oliwy z oliwek... Wydaje się dawać bardzo dużo poślizg, ale nie wiem jak to będzie wyglądało przy większej powierzchni i dłuższym czasu tarcia.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-30, 14:57 kurs masaz tajski
lub miod manuka 16+ (im wyzsze stezenie, tym lepiej). W wielu panstwach na swiecie uzywany juz w szpitalach w plastrach na odlezyny, obtarcia, na ranach po przeszczepach skory etc. Jest drogi, ale skuteczniejszy niz wiele lekarstw.
lub miod manuka 16+ (im wyzsze stezenie, tym lepiej). W wielu panstwach na swiecie uzywany juz w szpitalach w plastrach na odlezyny, obtarcia, na ranach po przeszczepach skory etc. Jest drogi, ale skuteczniejszy niz wiele lekarstw.
Miód manuka? Pierwsze słyszę... oO
Póki co pomaga trzymanie nogi prościutko przed wiatrakiem i intensywne suszenie. Jeszcze sie trochę sączy, ale w końcu widać efekty. a nie... 3 dni i zero strupa. Plus przetestowałam na sobie działanie olejku z drzewa herbacianego. Zastosowałam ledwie wczoraj i też w końcu zaczerwienienie zaczęło "puszczać"
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-30, 18:35 kurs masaz tajski
miod manuka jest wlasnie z kwiatow drzewa herbacianego
Hm.. czyli jesteśmy w domu olejek herbaciany o dziwo pomógł, choć nie wierzyłam, że smarowanie na około może coś dać, a to otarcie jest dość.. rozległe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 8