michal
Wysłany: 2008-03-27, 20:49 Bańki
W pewnej przychodni wykonano na mnie zabieg z użyciem baniek, efekt był ciekawy. Później kilkakrotnie stosowałem je w zabiegach. Chce poznać wasze opinie na temat stosowania tego typu dodatków
Czasami stosuje ten zabieg. Ponoć kobiety bardzo sobie go chwalą, działa antycellulitowo Jeśli mówimy o tych samych chińskich bańkach gumowych, koloru niebieskiego
Bańki są świetne, polecam wszystkim! Miałem parę razy pacjentów z tak mocno pospinanymi mięśniami, że dopiero bańkami udało się je "ruszyć". Trzeba tylko pamiętać, że jest to zabieg dość intensywny, więc nie należy wykonywać go zbyt długo i nie na pełnym zassaniu, bo można skórę pozdzierać
PS
Mówię oczywiście o bańkach chińskich - gumowych, jednak moja koleżanka z pracy wykonuje taki masaż bańką szklaną, więc gumowe banie nie mają monopolu na masaże
Wróciłem dziś z warsztatów masażu bańka chińską i jestem pod wrażeniem.
Rzecz jasna pod dobrym wrażeniem
Faktycznie jest bardziej intensywny.
Porównując do masażu klasycznego to używając mniejszej siły uzyskuje się silniejszy efekt.
Jednak jest więcej obszarów wyłączonych z masażu taką techniką niż w masażu klasycznym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12