Witam!
Jestem uczennicą IV semestru szkoły policealnej w kierunku technik masażysta i poszukuję praktyki zawodowej dla 3 osób w terminie 25.05-05.06. Informacje proszę kierować na adres e-mail carmelinee@o2.pl
ja proponuje uderzyć bo jakiś ośrodków okolicznych gdzie wykonuje sie masaze.
magsmol
Wysłany: 2009-03-04, 18:58
Skoro jesteś w szkole policealnej kończącej się egzaminem państwowym z przygotowania zawodowego to szkoła ma obowiązek zapewnić uczniom praktykę zawodową trwającą dwa tygodnie przed egzaminem.
Dokładnie!! I to nie jest żadna łacha, tylko obowiązek szkoły, która ma także nadzorować te praktyki.
carmelinee
Wysłany: 2009-03-05, 12:38
Zgadzam się z Wami ale niestety szkoła, w której się ucze nie potrafi tego zorganizować i każdy musi zrobić to we własnym zakresie a w ogóle poza miastem, by trafić na inne przypadki chorobowe(a czym się różnią te same choroby w innych miastach od tych w moim mieście??). Wysłałam wiele maili ale niestety bez rezultatu.... Może znacie jakieś ośrodki gdzie przyjmują na praktyki na Pomorzu (województwa pomorkie)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12