tak, luchanie tylko muzyki relaksacyjnej podczas pracy doprowadzi do tego ze sami zaśniemy, wic jak ja to mówię zartem plum-plumki mogą być ale nie bez przerwy. Używam muzyki klasycznej.. i tak jak wymieniliście Enya, Budda Bar, Jarre, Volenvaider. wszystkie płyty sjesty lub smuth jazz.caffe, z pollskich... - zaraziłam kilka osób plytami Anny Marii Jopek - jakie ona ma cudne teksty, a i nastój tych piosenek jest właśnie taki relaksacyjny - POLECAM... z relaksacyjnych to mam taką genialną płytke z muzyczką na czakrę serca Ale takch tytułów jest wiele. JA UWIELBIAM MUZYKE, jestem wybredna. i tez lubie śpiewać...
Podawaj wybrane tytuły Logiczne jest to ze nie cały czas się słucha relaksacyjnej muzyki bo zasnąć można. Ja czasami nawet rocka puszczam od razu jest energicznie
no to macie moją listę przebojów, Muzyka z plyty Eli Noiwalskiej "Ty", Anna Maria Jopek "Niebo" Muzyka na czakrę serca - nie znam autora, Enya "amarantine", może być tez poezja śpiewana, typu Stare Dobre Małżeństwo, a jak nie ma płyt to radiowa trójka, oraz wykonawcy, których wyninłam poprzednio
Wysłany: 2009-02-26, 23:43 hmm
a jakiś set płytowy godzinny albo chociaż 45 minut? do kamieni by mi się przydał, ale instrumentalny najlepiej.
Ps: Toshinori Kondo z Dj Krash(em) nagrał dobrą płytkę... rewelka
Bodyworker
Wysłany: 2009-02-27, 13:08
Może wpierw zapytajcie co preferuje klient, bo od pseudorelaksacyjnej muzy można się przekręcić
Są sprawdzone płyty, choć nie były planowane jako relaksacyjne np: Papathanasiou Vangelis: Oceanic, Voices, Opera Souvage, Andreas Wollenweider Caverna Magica czy też Behind the garden, Karunesh późniejsze płyty. Secret garden, może Oliver Shanti, no i wybrane kawałki starego dobrego Tangerin Dream (Tylko dla fanów) Lorenna McKennit, itd.
Jeśli chodzi o wschodnie klimaty ale na zachodnie ucho to jest taka perełka: Zen Garden - Kikina Gumi, obowiązkowo. Dastępna także w Polsce. Kamal, realizacje Cafe del Mare.
Młodsi zechcą posłuchać np spokojniejszych płyt Black & Jones, pamiętajcie o odrobinie chillout, elektronika? Zależy kto co lubi.
wszystkich prowadzących jakiekolwiek usługi ściga ZAIKS I inne organizacje którre za korzystanie z radia i innych nagrań popularniej muzyki w gabinetach, salonach i sklepach żądają opłat, tak jakby dzięki tej muzyce nasze obroty miały by być generowane.
ale sa wydawnictwa, które dają certyfikat na swoje płyty pozwalający używać do celów profesjonalnych swojej muzyki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12