Wysłany: 2013-09-11, 09:01 Dodatkowy dochód dla WSZYSTKICH masażystów !!! WARTO !!!
Witam
Zajmuję się masażem stóp, oraz promocją i dystrybucją obuwia zdrowotnego Akupres - jedynych w Polsce butów masujących stopy naturalnymi kamieniami.
Akupresy oferowane są głównie przez sklepy medyczne, zielarskie, salony masażu i fizjoterapii. Ostatnio, zupełnie przez przypadek zgłosił się do mnie masażysta, który wykonuje masaż klasyczny u klienta i zaproponował współpracę. Powiesił na swoim aucie plakaty reklamowe i zaczął przedstawiać produkt swoim klientom. Napisałem w opisie "dodatkowe 200-500 zł/mc" , ponieważ w pierwszym tygodniu współpracy zarobił na sprzedaży Akupresów 160 zł, bez specjalnego wysiłku.
Produkt jest naprawdę wyjątkowy, świetnie wykonany (ma 5 lat gwarancji), i przy regularnym stosowaniu POMAGA W WIELU DOLEGLIWOŚCIACH I SCHORZENIACH. Oczywiście nie zastępuje pracy refleksologa czy masażysty, ale daje możliwość codziennego masażu stóp w trakcie używania, co ma skutki zarówno profilaktyczne jak i terapeutyczne.
Serdecznie zapraszam do współpracy. Jestem uczciwym człowiekiem , oferuję uczciwe warunki i satysfakcję ze sprzedaży produktu, który daje ludziom zdrowie i lepsze samopoczucie.
Wszelkich informacji udzielę z radością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12