Wysłany: 2013-05-13, 18:15 Pytanie o szkołę / kurs masażu
Witam. W czerwcu kończę roczna szkołę/ kurs masażu. Razem jakies 200 godzin praktyki i 130 godzin teorii z Anatomii, etyki , psychologii...
Po tej szkolę mamy otrzymać druk Men i duplom. Na stronie szkoły piszę, ze po niej bedzie mogli pracować w danych zawodach i tak też nam prowadzący zajęcia mówia.
A i masaż jaki mamy to klasyczny i relaksacyjny . W miedzyczasie tez zrobiłem kurs refleksologii stopy 8 godziny.
Czy po takiej szkole/ kursu mam mozliwosc załapania sie gdzieś lub otworzenia własnej firmy?
No i kształcić się dalej. Może 2 letnia szkoła technik masażysta?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-05-14, 05:00 kurs masaz tajski
masz nikla szanse na prace, chociaz masz godzin wiecej, niz przecietny kurs klasycznego. Otwierac dzialalnosc mozna po jednodniowym kursie, w urzedzie nie sprawdzaja wartosci certyfikatu.
umow sie z dyrektorem i nauczycielami, ze jesli w przeciagu 3 miesiecy od ukonczenia kursu nie uda ci sie znalezc pracy, to powinni zwrocic pieniadze, przeprosic, usunac ze strony wprowadzajace w blad info i obiecac nie mamic mlodych cienkimi nawijkami
A jeszcze mam takie pytanko. Po skonczeniu tego kursu co napsiałem wyzej moge sie starac o jakis Staż w tym zawodzie jesli w miedzyczasie bede technika robił a papiery z tego kursu/ szkoły przedstawię?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13