Wysłany: 2008-03-20, 14:01 Wiosenny Konkurs z Masażem 2008
Wiosenny konkurs z masażem zakończony.
Wisenny konkurs z masażem zakończony. Dziękujemy za nadesłane przez państwa odpowiedzi
Gratulujemy Zwycięzcom!
Nagrodzone osoby:
1. Anna Pilśniak, Oława
2. Piotr Półtorak, Białystok
3. Alicja Pabian, Szczecinek
Konkurs zakończony 31 maja 2008
Spośród zgłoszeń, które otrzymamy rozlosujemy 3 zestawy nagród.
1. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę Ziaja.
b) Ksiązke "Dynamiczny Masaż Antycellulit - masaż w terapii cellulit i modelowaniu sylwetki" autor: Piotr Szczotka ufundowaną przez wydawnictwo Bodywork.
d) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
e-mail na imie.nazwisko@e-masaz.pl
2. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę Ziaja.
b) Książkę ''Masaż Leczniczy" autor: Grzegorz Lewandowski ufundowaną przez wydawnictwo Annal.
b) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
3. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę ziaja.com
b) Książkę ''Masaż kobiety w ciąży i niemowlęcia" autor: Grzegorz Lewandowski ufundowaną przez wydawnictwo Annal.
c) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
Każde zgłoszenie powinno posiadać dane: imię i nazwisko oraz adres uczestnika.
Informacje dodatkowe:
1. Organizatorami i fundatorami nagród są firm Ziaja, serwis e-masaz.pl, wydawnictwo Annal i Bodywork..
2. Nagrody zostaną przesłane na adres zwycięzcy, na koszt Organizatorów.
3. Organizatorzy dopuszczają możliwość publikacji danych (Imię, Nazwisko) zwycięzcy na łamach swoich serwisów internetowych.
4. Członkowie i organizatorzy nie mogą brać udziału w konkursie.
Hej, wszystkim biorącym udział w konkursach .
Niesamowite uczucie kiedy to Twoje imie i nazwisko znajduje się na liście zwycięzców .Warto brać udział Wierzcie w to ,że wygracie .
Otrzymałam między innymi książkę ,którą chciałam mieć.I mam.Dzielę sie więc z wami moim szczęściem i życze powodzenia a Redakcję i sponsorów pozdrawiam serdecznie.
Ania Pilśniak
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-06-16, 09:35 masaz warszawa
a gdzie targi kosmetyczne w krakowie, ktore tez wygralas?
witaj ,jasne konkursy dotyczą całokształtu .
Miło mi ,że jesteś pilnym obserwatorem
A czy i ty byłeś na targach w Krakowie?
Pozdrawiam serdecznie ,Ania
Wysłany: 2008-06-16, 10:18 masaz warszawa
niestety ja nie wygralem, a nie stac mnie na wejsciowke.
mam tylko nadzieje, ze jednego dnia znajde sie tam jako prowadzacy kursy
Hej,nie żartuj ,że ciebie nie stać ,
spotykam cie tam gdzie i ja się pojawiam,wiec sporo buszujesz po internecie.Może nawiązemy współpracę ?
Ania
Wysłany: 2008-06-16, 12:07 masaz warszawa
startujesz w konkursach, bo chcesz zaoszczedzic na wydatku (ksiazka, wejsciowka) - i wygrywasz. Poniewaz nie mam szczescia to nawet nie podchodze do nich, a bez ksiazek i wejsciowek sie obchodze, bo mam bezplatny internet, do dowiedzenia sie co w trawie piszczy.
czy proponujesz, ze bedziesz przy okazji swoich nagrod, rowniez zdobywac je dla mnie?
zapewniam, ze nie laze za toba po internecie, chociaz sie nad tym zastanowie w przyszlosci - tam gdzie jest szczesciara, tam moze jest i moje miejsce. Moze cos z tego uroku splynie i na mnie
startujesz w konkursach, bo chcesz zaoszczedzic na wydatku (ksiazka, wejsciowka) - i wygrywasz. Poniewaz nie mam szczescia to nawet nie podchodze do nich, a bez ksiazek i wejsciowek sie obchodze, bo mam bezplatny internet, do dowiedzenia sie co w trawie piszczy.
czy proponujesz, ze bedziesz przy okazji swoich nagrod, rowniez zdobywac je dla mnie?
zapewniam, ze nie laze za toba po internecie, chociaz sie nad tym zastanowie w przyszlosci - tam gdzie jest szczesciara, tam moze jest i moje miejsce. Moze cos z tego uroku splynie i na mnie
Wystarczy po prostu wysyłać odpowiedzi na dane konkursy. W niektórych kolejność jest przypadkowa w nie których liczy się kto pierwszy ten lepszy i tak o to takim sposobem pani Anna wygrywa
Cieszę się że konkursy Wam się podobają a już za kilka dni rusza kolejny letni konkurs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12