Wysłany: 2011-08-29, 02:06 Poprawa egzaminu zawodowego ważne pytanie
Witajcie chciałbym się dowiedzieć jak przebiega poprawa egzaminu zawodowego.
Niestety w moim przypadku zabrakło trochę szczęścia i nie zdałem.
Miałem 48 % z teorii i 77% z praktycznego ponieważ część praktyczną mam zdaną a teoretyczną nie. Czy będę musiał poprawiać wszystko czy tylko tą część którą nie zdałem? Proszę o odpowiedz jeśli ktoś się orientuje. Na forum dowiedziałem się, że poprawia się część nie zdaną ale w szkole mówili co innego.
witam mam zamiar ponownie podchodzic do egz. praktycznego juz raz poprawiamlam ale zabraklo mi 9pktow . minus jest ze niemam stycznosci z masazem w praktyce tylko ciagle patrze w ksiazke i niektore rzeczy ciezko wchodza czy ktos w tym roku sklada podanie o poprawke i kiedy najblizszy termin egz.
jestem mloda mama i na powtorki poswiecam malo czasu ale chetnieprzyjme jakies pomoce naukowe na e-maila. jak wy pisaliscie egz. jaki byl temat <sama spruje go w domu opracowac >
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-09-09, 12:32 kurs masaz tajski
poniewaz sporo osob w tym roku nie zdalo praktycznego, to szkoly pewnie beda zmuszone cos z tym zrobic. Badz w kontakcie z nauczycielami i wpraszaj sie czasami na zajecia regularne i dodatkowe. Podtrzymuj kontakt z kolegami z ubieglych lat, a nawet z bierzacego roku, spotykaj sie na wspolna nauke w domu.
sproboj gdzies wolontariat, zastepstwa - oprocz potrzymywania kontaktu z masazem, bedziesz w ten sposob wyrabiac uklady na przyszlosc.
wpadaj czasami na forum na inne watki, ale nie spodziewalbym sie wiele info
Badz w kontakcie z nauczycielami i wpraszaj sie czasami na zajecia regularne i dodatkowe. Podtrzymuj kontakt z kolegami z ubieglych lat, a nawet z bierzacego roku, spotykaj sie na wspolna nauke w domu.
Dokładnie, w szkole na pewno uczniowie zdający w tym roku egzamin cwiczą, więc po prostu dowiedziec się kiedy i czy można (myślę że nie powinno byc problemu). Ewentualnie trenowac w domu na poprzednich egzaminach których teraz jest naprawdę duuuużo w internecie, nawet z rozwiązaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12