Wysłany: 2011-03-08, 01:53 Problem z Pkd - masaż leczniczy
Ostatnio postanowiłem działać legalnie z dojazdem do klienta i rozszeżyłem działalnosc w moim phu dopisując do wniosku kod pkd na działalnosc fizjoterapeutyczną w,którą wlicza się masaż leczniczy
wpisałem kod pkd 08690A dotyczący:
indywidualną lub zespołową działalność fizjoterapeutów, prowadzoną w takich dziedzinach jak: diagnostyka fizjoterapeutyczna, fizykoterapia, hydroterapia, masaż leczniczy, terapia ruchowa itp.
jednak otrzymałem pismo,że mam udać się do urzędu miasta ponieważ jest on nieprawidłowy
Z tego co sprawdzałem masaż lecznicy jest właśnie w klasie A po już w 08690Z to:
działalność usługowa łaźni tureckich, saun i łaźni parowych, solariów, salonów odchudzających, salonów masażu itp. mająca na celu poprawę samopoczucia.
Może mi ktos powiedzieć czemu urząd miasto twierdzi,że kod Pkd jest zły-w czym tkwi błąd?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12