Wysłany: 2024-01-23, 12:34 Jakie aktywnośći dla leniwej osoby
jakie aktywności poleciłybyście osobie, która jest totalnie drewniana?
chciałabym się w końcu za siebie wziąć, wzmocnić ciało (fizycznie i kondycyjnie), a w kolejnym roku trochę je wyrzeźbić…
nie mam totalnie kondycji i w sumie nigdy jej nie miałam, nienawidzę biegać, na rower zaraz skończy się pogoda, w pracy ciagle siedzę, po w sumie tez. joga mnie teoche rozluźnia ale znowu nie wpływa zbyt na kondycję.
co będzie najlepsze na start dla takiego beznadziejnego przypadku jak ja?
Ja zaczęłam od bachaty lady styling, bo pierwsze tygodnie "tańców" to takie dreptanie w miejscu i machanie rączką do przyjemnej muzyki, a później oprocz tego zapisywałam się na różne zajęcia grupowe na siłce – najbardziej lubię pump i pupę i brzuch, ale to zależy od energii trenera, a nie od rodzaju zajęć jeśli masz możliwość dołączenia do multisporta, to polecam ogromnie spróbowanie wszystkiego – kilka różnych siłowni, kilka różnych zajęć, pływanie, squash, tańce, tańce, tańce (różne tańce!), wrotki, sale trampolin, pilates, joga, aż w końcu znajdziesz swojego faworyta! Rower to jest świetna opcja, możęsz kupić sobie elektryka - dzięki temu nawet jak się zmęczysz będziesz miałą wspomaganie:
https://www.fischer-ebike...ke-city,2,15373
Fischer ma świetne oraz ładne modele:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13