hella
Wysłany: 2021-05-18, 12:12 Wygodne buty sportowe
Szukam dla siebie wygodnych oraz wytrzymałych butów sportowych. Zależy mi na czyms co wytrzyma więcej niż 2 lata.
Jakie firmy polecicie? Brałam pod uwagę nike, reebok czy converse
Linki sponsorowane
Annie
Wysłany: 2021-05-18, 13:31
U mnie Converse’y faktycznie się trzymają koło 2 lat, czasem dłużej. Tez bardzo niszczę buty a jak jest ciepło to chodzę tylko w trampkach, więc polecam. Wyjdzie w sumie w ogólnym rozliczeniu taniej, bo deichmanna trampki kosztują koło 60(?) zł za pare = u Ciebie 180 za sezon. 360 za dwa lata. Conversy, jak pogrzebiesz w necie i poszukasz promocji, fajnych ofert idzie kupić za 150-180.
Sneakersy polecam natomiast kupować w Arturo Vicci. Na co dzień polecam praktyczne buty w kolorze beżowym, które pasują praktycznie do wszystkiego. Jak na przykład:
https://arturovicci.pl/sneakersy-damskie-karmelowe-zamszowe
Ostatnio mi się spodobały.
I nosze je praktycznie cały rok. Powiem Ci jednak, ze nie musisz tak do końca wybierać firm takich jak nike czy reebok. Uważam, ze mamy wiele fajnych i dobrych jakościowo firm produkujących buty w Polsce oraz powinnaś poszukać właśnie tam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13