Ja najbardziej lubię grać w League of Legends. Jest to gra, w której dwie drużyny pięcioosobowe mają za zadanie zniszczyć nexus drużyny przeciwnej. Dowiedziałam się o niej ze strony i od tamtej pory po prostu nie mogę przestać grać. Wczoraj zdobyłam rangę Silver 4, także wydaje mi się że radzę sobie całkiem nieźle. Polecam każdemu, kto lubi odstresować się po szkole albo po pracy!
Dzisiaj całkiem sporo osób spędza przed grami komputerowymi dość dużo czasu i w zasadzie trudno się temu jakoś specjalnie dziwić, ponieważ gry stanowią całkiem fajne źródło rozrywki. Jeśli gra ktoś dość sporo, czy spędza dużo czasu przed komputerem z innych powodów (praca itd.), to powinien poszukać sobie jakiegoś solidnego biurka na biurka.pl, bo na pewno się przyda.
nie mam ulubionych, gram w co mnie akurat zawieje.. wazne mi bylo tylko miec dobry sprzet, teraz zmienilem sluchawki na audictus conqueror i gra sie o niebo lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13