hella
Wysłany: 2020-11-30, 07:03 Jak zacząć robić na drutach?
Jeżeli powielam temat strasznie przepraszam. Kiedyś w szkole na technice robiłam na drutach. Nazwijmy to szalikiem, bez warkoczy i wzorków. Nie wiem co to op ol. A bardzo chciałabym się nauczyć dziergać tak porządnie. Czy znacie jakieś dobre filmy instruktażowe, blogi cokolwiek ? Marzą mi się poszewki na poduszki
Sporo takich rzeczy możesz podpatrzeć u Iwony Ericsson
Nawet jak sobie popatrzysz tylko jak ona robi jakąś rzecz to ona zawsze kolejne oczka nazywa, ja tak ogarniałam robienie na drutach.
Zerknij sobie na jej kanał na youtube.
No i ze swojej strony polecam zerknąć sobie do sklepu Polimex. https://polimex.net/pl/sklep/7-tasmy/64-lamowki Obecnie w sklepie znajdziesz całe potrzebne wyposazenie do robienia na drutach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13