Witam! Chciałam się dowiedzieć, gdzie znajdę sprawdzone kursy, ponieważ marzy mi się własny salon kosmetyczny a do tego potrzeba dobrego doświadczenia w praktyce. Czy wiecie coś więcej na ten temat? Możecie mi coś polecić?
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2015-01-07, 19:30
uczylas juz sie w szkole, teraz potrzebne jest ci utrwalenie materialu, praktyka na rodzinie, znajomych. Gdy bedziesz pewna kolejnosci ruchow masowania, to mozesz zaczac oferowac zabiegi publicznie.
na kursach beda zupelnie nowe techniki, idz na nie, gdy juz opanujesz material szkolny.
przed otworzeniem wlasnego gabinetu warto zdobyc doswiadczenie idac na praktyki czy nawet zatrudniajac sie na jakis czas w dobrej firmie
Owszem ale potrzebuję fajnych dobrych kursów które pomogą mi się rozwinąć w tym, nie wiem jednakże gdzie szukać takich kursów i jakie byłyby najlepsze, czy znasz może? Gdzie powinnam się udać?
Moim zdaniem dodatkowe kursy są niezbędne, żeby móc się rozwinąć.
activspa
Wysłany: 2015-03-05, 12:54
Akademia masażu Karuna, ma bardzo ciekawe i sprawdzone kursy, z tego co widzę w salon kosmetyczny chcesz rozwinąć to typowe zabiegi relaksujące będą dla Ciebie dobre:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 13