Wysłany: 2014-12-23, 14:50 Salon masażu w Warszawie - problemy z rezerwacją?
Mam takie pytanie - czy wy też macie problemy z rezerwowaniem miejsc u masazystów w Warszawie?
mam wrażenie, że dzwonię i dzwonię, i nikt nie odbiera...
ja wiem, że masażysta nie zawsze może, ale kurcze - jak się inaczej umówić na wizytę?
Hehhe, to fakt - nawet teraz jeszcze problemy z odbieraniem telefonów, ale w sumie trudno się dziwić.
Ostatecznie koleżanka podpowiedziała mi stronę z rezerwacjami online u masażystów (Booksy -masażyści) - więc udało mi sie termin zaklepać bez kontaktu telefonicznego, ale i tak trochę średnio, bo jeszcze w ich bazie nie ma takiej mega liczby salonów, żeby przebierać. Tak czy siak - wbiłam się z masażem na 8 stycznia, więc tyle to się poczeka:)
P.S Wyliczyłam sobie, że jak średnio masaż trwa 30-45 minut, potem masazysta łyknie wody, ogarnie się i kolejny klient, to rzeczywiście może nie mieć czasu odebrać.
Tak, ostatnio jest spory ruch i wiele osób decyduje się na masaż po ciężkim dniu w pracy Masaż pozwala oderwać się od rzeczywistości i często na chwilę zapomnieć o problemach i bólu. Próbowałaś może w Isla Spa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13