allegro . pl/ show_item.php?item= 3398002758 mam do sprzedania taki stół. z Racji, że nie mogę na razie założyć tematu proszę o niekasowanie posta i pozostawienie tu ogłoszenia. Cena do negocjacji, kontakt na ten co w allegro dane.
Skasować spacje z linku.
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
witam, chciałabym kupić składany stół do masażu. Mógłby ktoś polecić dobry stół ponieważ kupuję po raz pierwszy . Może ma ktoś na sprzedaż?
Pozdrawiam.
Mi dziś przyszedł rozkładany Habys z aluminiowymi nogami i jestem nim zachwycona Składa i rozkłada się go łatwiutko, to samo z regulacją wysokości. Miałam kiedyś styczność z jakimś tanim stołem z allegro to we dwie osoby składaliśmy go chyba z pół godziny tak dla porównania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14