Warszawa masaż gdzie? |
Autor |
Wiadomość |
papapa
|
Wysłany: 2013-01-17, 18:20 Warszawa masaż gdzie?
|
|
|
Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi. |
|
|
|
|
Linki sponsorowane
|
administrator
Site Admin
|
Wysłany: 2013-01-17, 19:24 Re: warszawa masaz gdzie???
|
|
|
papapa napisał/a: | Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi. |
http://gabinety.e-masaz.pl
http://e-masaz.pl/masazysci.html |
|
|
|
|
papapa
|
Wysłany: 2013-01-17, 20:49 Re: warszawa masaz gdzie???
|
|
|
e-Masaz.pl napisał/a: | papapa napisał/a: | Kochani chcialabym zrobic kolezance prezent urodzinowy, jak sie domyslacie prezentem tym ma byc wlasnie masaz Czy mozecie mi doradzic gdzie dobrze masuja w warszawie?? A moze znacie dobrego masazyste ktory dojezdza do klienta?? (ta opcja bylaby nawet lepsza) Interesuje mnie masaz relaksacyjny lub czekoladowy. Chcialabym zeby dziewczyna sie zrelaksowala i odprezyla. Czekam na Wasze podpowiedzi. |
http://gabinety.e-masaz.pl
http://e-masaz.pl/masazysci.html |
Szukam konkretnego masazysty, sprawdzonego wiec prosze o podanie nazwiska. z gory dziekuje |
|
|
|
|
malina
|
Wysłany: 2013-07-01, 07:37
|
|
|
Gorąco polecam masaże klasyczne w Magnus Animus. Obsługa miła, towarzyska, człowiek naprawdę może się tam zrelaksować- fachowcy z górnej półki :> Ostatnio namówiłam przyjaciółkę na masażyk, była zachwycona Już mnie namawia na kolejną wizytę |
|
|
|
|
salontajskisen
|
Wysłany: 2013-07-18, 12:55
|
|
|
Pragniemy zaoferować Państwu leczniczy masaż tajski, który wykonują masażystki pochodzące z Azji. Dla nas najważniejsze jest samopoczucie klienta, dlatego stawiamy na: czystość, higienę i komfort. Dzięki temu możesz osiągnąć pełen relaks ciała i pogodę ducha. W odzyskaniu sił witalnych pomoże Ci relaksacyjna i nastrojowa muzyka, świece oraz unoszący się w powietrzu zapach tajskich kadzidełek. Chcemy abyś poczuł w naszym salonie tajskie klimaty. Nasz miły personel pomoże Ci wybrać odpowiedni dla Ciebie typ masażu. Po masażu poczęstujemy Cię prawdziwą tajską herbatą.
Salon Masażu Tajski Sen oferuje:
- klasyczny masaż tajski
- masaż z olejkami aromatycznymi
- masaż tajski stemplami ziołowymi
- tajski masaż głowy, ramion, pleców
- masaż tajski stóp i nóg
- masaż tajski dla kobiet po okresie ciąży
- masaż tajski wyszczuplający
- masaż tajski sportowy
Wszystkie masaże wykonywane są przez wykwalifikowane, azjatyckie masażystki. |
|
|
|
|
onek6
|
Wysłany: 2015-04-20, 17:56
|
|
|
Masaż to świetny pomysł na prezent. Zamów koleżance masaż w Vitamasaż. Masażysta dojeżdża do domu- to będzie świetna niespodzianka dla koleżanki. Masaż relaksacyjny na pewno sprawi jej przyjemność. |
|
|
|
|
Gosia77
|
Wysłany: 2015-09-22, 15:49
|
|
|
Kochane,
razem z moją przyjaciółką chodzimy na masaż do SAMUI SPA w Warszawie. Masuje nas zawsze pani Balijka, która ma ręce stworzone do masażu! Bardzo przyjemna obsługa. Masażysta umie doradzić, jaki masaż jest odpowiedni dla nas. Naprawdę szczerze wam polecam! |
|
|
|
|
martuska4
|
Wysłany: 2015-10-13, 14:34 masaż
|
|
|
Ja chodzę regularnie do Świata Masażu na kabatach. Mam bardzo stresującą pracę, więc ciągle mam spięte plecy i łydki i dzięki masażom mogę normalnie funkcjonować, już po jednym masażu czułam jakby mi ktoś ciężar z pleców zdjął.
Szczerze polecam. |
|
|
|
|
massagewarsaw
leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
|
Wysłany: 2015-10-15, 04:32 Re: masaż
|
|
|
martuska4 napisał/a: | Ja chodzę regularnie do Świata Masażu na kabatach. Mam bardzo stresującą pracę, więc ciągle mam spięte plecy i łydki i dzięki masażom mogę normalnie funkcjonować, już po jednym masażu czułam jakby mi ktoś ciężar z pleców zdjął.
Szczerze polecam. |
Przeciez 3 lata temu napisalas, ze jestes masazystka.
Po co odstawiac szopke, jesli mozna sie promowac bez kryptoreklamy? |
|
|
|
|
alusiek
|
Wysłany: 2016-08-22, 17:00
|
|
|
Ja chodziłam na masaże do salonu Massaya na Sobieskiego i nigdy nie wyszłam jakoś niezadowolona. Zawsze wszystko super. Masaże rozluźniają mięśnie, pomagają na kręgosłup. Zawsze czułam się o niebo lepiej. |
|
|
|
|
Dagmara22
|
Wysłany: 2016-11-07, 10:53
|
|
|
Taki masaż to rzeczywiście świetny prezent na urodziny. Ja często wykupuję takie usługi kosmetyczne swoim przyjaciółkom lub siostrze. Zarówno masaże, jak i makijaże czy inne zabiegi pielęgnacyjne. Ostatnio odkryłam świetne miejsce w Warszawie – nazywa się Drimed Beauty i w ofercie mają super masaże odprężające. Moja siostra była zachwycona ich masażem masłem shea. |
|
|
|
|
tymcik
|
Wysłany: 2016-11-09, 13:21
|
|
|
osobiście wolałbym dać w prezencie voucher na masaż niż jakieś oklepane perfumy czy też biżuterie. Zaryzykowałem, kupiłem, obdarowana mega zadowolona
p.s
polecam masaż tajski |
|
|
|
|
JagodaWu
|
Wysłany: 2017-01-09, 13:33
|
|
|
Ja polecam salon masażu na Ursynowie - Biosphere. Wykupuje tam od czasu do czasu różne masaże na urodziny i wśród moich koleżanek najbardziej cieszą się masaże relaksacyjne na ciało oraz tajski stóp. Wychodzą po nich mega odprężone i zadowolone. |
|
|
|
|
Untvor
|
Wysłany: 2017-09-21, 16:34
|
|
|
Masaż to bardzo przydatna rzecz! |
|
|
|
|
Aughnal
|
Wysłany: 2017-09-28, 07:34
|
|
|
Dobra rehabilitacja i masaże lecznicze są w klinice MEDIKAR HOME CARE. Mój mąż miał u nich rehabilitacje z dojazdem do domu. Jeśli więc szukacie dobrego masażu i rehabilitacji w Warszawie to polecam właśnie ich |
|
|
|
|
|