Taka prośba aby forum jeszcze bardziej było widoczne w google mam prośbę umieście poniższy link na waszych stronach www. Może to być na głównej stronie czy nawet w pod stronie linki itd.
głupio wyszło faktycznie :/ ale adres nie jest używany, korzystam z aliasu masazysta.wirtualnie.pl Zresztą linki do was są więc mam nadzieje że przyniesie to jak największe korzyści forum
głupio wyszło faktycznie :/ ale adres nie jest używany, korzystam z aliasu masazysta.wirtualnie.pl Zresztą linki do was są więc mam nadzieje że przyniesie to jak największe korzyści forum
Jesli jest nie uzywany to prosze usun. A linki super ze masz na stronie. Dzieki
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-01-28, 08:56 kurs masaz tajski
hop siup, forum potrzebuje wiecej linkow.
linkuj sie kto moze, to pomaga nawet stronie, z ktorej wychodzi link
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13