Na początku forum można było oglądać tylko po zarejestrowaniu się, dlatego tak dużo kont sie natworzyło. W chwili obecnej forum jest dostępne dla wszystkich. Nie trzeba sie rejestrować żeby oglądać zawartość forum. Rejestrują sie ci którzy chcą być aktywni i cos napisać. Nie ma sensu usuwać nie aktywnych kont bo jest to baza adresów. Co jakiś czas wysyłamy wiadomości o nowościach związanych z masażem wiec użytkownicy sie uaktywniają. Nie którzy rejestrują sie po to żeby właśnie aby dostawać nowe informacje na temat masażu itd. Sadze ze osoby rejestrujące sie na chwile obecna chcą udzielać sie w życiu forum dlatego sie rejestrują
hmm a ja jeszcze nigdy nic nie dostalem tylko informacje ze jestem spamer i moj post został skasowany
Jakie informacje ze post zostal skasowany ? To takie tez sa ? Moze gdzies tam usunolem jednego bo nie tyczyl sie tematu. Tak czy siak dobre imie forum i masazystow broniles w tym poscie pamietam
z przeciazenia wysylka serwer zlapal zadyszki i czasami sie forum nie laduje.
ale logowan wcale nie ma tak wiele, no i nie ma zadnej wypowiedzi. Zilch
Więcej czytających niż piszących. A serwer czasami może nie wytrzymuje ale zaraz się podnosi. Normalne rzeczy przy nagłym wejściu użytkowników.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-01-29, 18:00 kurs masaz tajski
mozna przypuszczac, ze z zadyszki czesc wiadomosci nie jest wysylana.
ja wprawdzie dosteje nawet do 5 wiadomosci na przestrzeni kilku godzin, ale moze sie to dziac kosztem innych uzytkownikow, bo jak widac program nie jest doskonaly.
zeby usprawnic wysylke, prawdopodobnie trzeba usuwac konta nieaktywne (nigdy nie zalogowane), bo uzytkownicy podali swoj zly adres @. Niedostarczony/odbity @ wplywa zle na dostarczanie @ poprawnych, bo niektore serwery moga uznac wysylke z forum za spam.
nastepnie tych, ktorzy poczawszy od 2008 sa najmniej aktywni (ostatnie logowanie) - tych oczywiscie trzeba ostrzec przed likwidacja konta.
z innych for dostaje powiadomienia, ze jesli sie nie zaloguje raz na jakis czas (np co pol roku), to moje konto zostanie usuniete. Takie zawiadomienia wplywaja na zwiekszenie aktywnosci, bo przynajmniej uzytkownicy sprawdza wiadomosci prywatne i rzuca okiem na watek czy dwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13