Hej, przyszedł do mnie dzisiaj klient z prośbą o masaż, pytam czy wszystko ok, mówi, że brak przeciwwskazań wiec działam. Ale coś mi nie pasuje, chlopczyk wstaje, wygina go tu i tam, oglądam. .. ma ruchomy 1 th. Ruchomy autentycznie, można go delikatnie wepchnac (on to zrobil) "w kregoslup" i poruszać na boki. Klient nie odczuwa żadnego bólu, ani w ruchu ani w spoczynku, nic mu też nie dretwieje , dodatkowo nie pamięta od kiedy "tak ma". Powiedziałam, że to dyskopatia i poleciła wizytę u lekarza, ale sama chciałabym dowiedzieć się więcej na ten temat. Pomóżcie. Co to jest dokładnie i dlaczego nic go nie boli. Pozostałe kręgi ok, brak urazów, zdrowy jak ryba, w wywiadzie rodzinnym wszyscy cali i zdrowi.
na FlexiForum czytałem o podobnym przypadku i lepiej niech ten chłopczyk się uda jak najszybciej do lekarza, bo sie moze bardzo zdziwic... ile ma lat tak w ogole? Masz kontakt do niego jeszce?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13