Sprzedam drewniany stół do masażu. Kilku letni używany, wygląda jak nowy. Waga koło 20 kg. Długość 180 cm, szerokość 65 cm. Stabilny. Kolor beżowy. W komplecie dwa podłokietniki na ręce oraz podgłówek regulowany w dwóch płaszczyznach na głowę, półka przednia pod ramiona. Regulowana wysokości nóżek stołu.
Cena 550 zł.
W razie zainteresowania proszę o kontakt pod numerem 517490932.
Jakie meble do biura proponujecie? Szukałam długo i koleżanka pokazała mi fajne nowoczesne meble biurowe italiastyle.pl/sklep/meble-/gabinet.html . Jakie wasze zdanie?
Może ktoś z Was ma na sprzedaż albo coś do powiedzenia na temat asortymenmtu z mediqual.pl ? jestem zainteresowana materacem na odleżyny dla dziadka a niestety stacjonarnie w Szczecinie nie ma takiego sklepu... Chętnie usłyszę jakieś opinie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12