Szukam ciekawej muzyki do masażu. Nakupiłem już trochę płyt, ale nie spełniają moich oczekiwań, są lekko prymitywne dźwiękowo.
Sam gdybym miał komuś polecać muzykę do masażu, szczególnie relaksacyjnego, która sprawdzi się także przy innych masażach, to Claude Challe - Six Senses.
Polecajcie ciekawą muzykę do masażu, proszę o oszczędzenie wymienienia tutaj muzyki popularnej typu Enigma.
muzyka (jak zapach) sa sprawa indywidualna, jednemu sie podoba, inemu nie. Powinna byc cicha, w tle, dla zagluszenia halasu z ulicy i z innych pomieszczen. Klient powinien koncentrowac sie swiadomie na zabiegu, raczej niz na muzyce. Pomimo wszystko warto miec kolekcje, mozna pytac przed zabiegiem o preferencje. Mozna tez dac opcje przyniesienia wlasnej muzyki.
osobiscie unikam muzyki, jesli nie ma halasu. Jestesmy otoczeni przez halas przez wiekszosc dnia, wiec zupelna cisza moze byc wskazana
w gornym panelu jest wyszukiwarka, jesli ona zawodzi, to mozna uzyc googla - "haslo" i "forum.e-masaz.pl"
A ja wczoraj wrzuciłem hasło "muzyka" w tą wyszukiwarkę i mi tego tematu Muzyka Relaksacyjna nie znalazło... ( dowód: http://forum.e-masaz.pl/search.php?mode=results ) zasadniczo nie szukałem relaksacyjnej, tylko do masażu, różnych typów, stąd nie myślę o zamknięciu tematu. Zwłaszcza, że w tamtych tematach podanych nie ma nic interesującego.
Nasz mózg taktuje, tylko takt wprowadza go w stan spokoju, odpowiednio staktowany masaż odjeżdża w kosmos.
Dlatego szukam ciekawej muzyki do masażu, trudno ją znaleźć, jak wspominałem, Enigma Vangelis można sobie podarować, to nie do masażu, nie można swoich własnych upodobań komuś narzucać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12